MANGO: Ovo su najpopularnije čizme ove zime (a sada su na sniženju!)

0

Čizme su neizostavni dio zimske garderobe, a osim što nam pomažu da nam bude dovoljno ugodno i tokom najhladnijeg zimskog dana, činjenica je da nam čizme mogu pomoći i da svaku kombinaciju podignemo na jedan viši, moderniji nivo. Takav je slučaj i da ovim MANGO čizmama, a koje su sada na sniženju.


Čizme do koljena jedan su od trendova koji nam se vraća gotovo svake zimske sezone, a ni ova zima nije izuzetak. Osim što je riječ o jednom od najpraktičnijih i najfunkcionalnijih modela, čizme do koljena jednako su udobne i moderne, a ovo zime su među najpopularnijim modelima.

Ono što je veoma velika prednost ovog modela čizama jeste što ih možete veoma dobro uklopiti u bilo koji stajling, bez obzira da li odlučite da ih kombinujete sa suknjama olovka kroja (savršena elegantna kombinacija), zimskim modelima haljina (savršeno ženstvena kombinacija) ili pak sa uskim pantalonama i farmericama (kombinacija koja je idealna za neformalne prilike).

Na kraju, još jedna velika prednost kod ovih MANGO čizama je i to što su sada na sniženju. Redovna cijena im je 299 KM, a sada su snižene za 50% te koštaju 149 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info