Iskoristite šansu za tri puta više bonusa

0

m:biz tarife vam u 2020. godini donose još više uspješne komunikacije

Za poslovnu komunikaciju, u potpunosti prilagođenu vašim potrebama, najbolji partner su m:biz tarife.

Znajući da su kvalitetna i brza komunikacija neophodne za svaki uspješan posao, za dobar početak 2020. godine kompanija m:tel je novim poslovnim korisnicima omogućila čak tri puta veće bonuse za razgovore, poruke i mobilni internet.

Na osnovu vaših i potreba vašeg poslovnog tima, možete da odaberete niz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate i kombinacijom bonusa za razgovore, SMS-ove i mobilni internet.

Ukoliko vaš tim više koristi mobilni net, odaberite tarifu m:biz Net u kojoj vam od sada nudimo čak 60 GB neta, a ukoliko su vašem timu ipak neophodniji dugi razgovori sa poslovnim partnerima u zemlji i u inostranstvu, odaberite Premium ili VIP modele u kojima je komunikacija, praktično neograničena.

Besplatni razgovori u okviru kompanije, besplatne minute ka fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, besplatne minute ka fiksnoj telefoniji Telekoma Srbije, besplatni pozivi ka partnerskim poslovnim grupama, samo su neki od benefita m:biz tarifnih modela.

A ako vam treba još, tu su odlične tarifne opcije pomoću kojih možete da dopunite sve ono što vam zatreba za nesmetanu komunikaciju pozivom servisa Moj meni *100# ili jednostavnom aktivacijom putem aplikacije m:go. U slučaju da često putujete u inostranstvo, predlažemo vam roming net tarifne opcije uz koje možete koristiti mobilni internet bez ograničenja gdje god da se nalazite.

Zato dajte krila svom biznisu i odaberite m:biz!

A na putu do vašeg uspjeha dođite u m:tel Biznis centar i odaberire rješenje idealno za vaše poslovanje.

Termin zakažite na m:tel stranici ili pozovite 0800 50 300.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info