Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Radićete kao švajcarski sat. A onda će vas neka situacija ili neka osoba toliko iznervirati da ćete se zatvrdoglaviti i onda raditi duplo više i duplo bolje. Ovo jeste sedmica preokreta i iznenađenja, ali ona su samo u početnoj fazi za vas neprijatna ili nenadana.

Vrlo brzo ćete se vi snaći i uhvatiti korak sa dešavanjima i to okrenuti onako kako vama odgovara i prija. Mnogo kontakata, susreta, razgovora, pregovora i kratkih puteva očekuje vas u ovoj sedmici. Mogući su problemi sa tehnikom.

Ljubav. Vaše će se raspoloženje popravljati sve više, a samim tim i odnos sa voljenom osobom će krenuti da se glanca, sređuje, sija. Biće tu i nekih momenata koji će vam nakratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano, sem tih par sitnica, ovo je sedmica za poboljšanje u vašim vezama.

Ovo važi za one Vodolije čiji je odnos sa partnerom iole stabilan. Ukoliko ste u onoj drugoj grupi, koja već jako dugo funkcioniše, a emotivno i misaono ste u potpunosti odvojeni – e kod vas može biti iznenađenja. Ne baš prijatnih.

Slobodni – ljubavi preko prijatelja i društvenih mreža cvjetaće.

Hrana. Merkur je u vašem znaku – dobro ste raspoloženi. I Sunce je u vašem znaku – blistate i širite pozitivu. I mlad Mjesec će biti u vašem znaku – evo novog početka za vas.

E ako sve to ne pobijedi jednu Veneru u polju hrane, koja je gladna kao gladna godina, stvarno ne znamo šta da vam kažemo…

Novac. Prvo stižu vijesti o novcu, a onda i novac slijeće u vaš novčanik.

Zdravlje. Stres, problemi sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info