Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Odlične ideje, odlični dogovori. Budite jasni, precizni i koncizni, praktični i realni – i sigurno je da ćete napraviti dobre poslove i obezbijediti sebi kvalitetne rezultate.

Samo gledajte da se ne istrčavate sa nekim obećanjima, da ne prihvatate na sebe obaveze za koje znate da će vam biti komplikovano da ih završite i, naravno, održavajte kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Ovo napominjemo, jer može tokom ove sedmice biti nekih konfuzija i nerazumijevanja.

Ljubav. Slobodne Vage, ovo je jedna od onih sedmica u kojima ljubav vreba iza ćoška i sapliće neoprezne. Šalu na stranu – odličan, odličan period da se nešto baš fino dogodi!

Flertovanja ima, komunikacije ima, udvarača ima – sigurno je da su vas saletjeli sa više strana, otvoreno ili prikriveno, nametljivo ili sa stilom. Vaše je SAMO da napravite pravi izbor, jer mora se priznati da neke priče i pričice zaista izgledaju bajkovito i divno, ali iza njih ne stoji ništa drugo osim trenutka strasti…

Oni koji su u vezama – malo pričajte, više se volite. Red kvalitetne komunikacije, red strasti. Pa zar treba nešto više?

Hrana. Riješili ste – bićete fit i maksimalno zdravi. Zato, daj tu zdjelu zelene salate, a tortu mi ispred očiju skloni!

I sad ću da idem i da vježbam i da šetam i da se nadišem svježeg vazduha (ups – možda ovaj dio treba preskočiti). U svakom slučaju, Vage su na pohodu ka zdravom životu. Hajd’, srećno!

Novac. Mogućnost za zaradu iz više izvora.

Zdravlje. Više opreza u saobraćaju, sklonost povredama. Blaže virusne infekcije disajnih organa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info