Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Dobijate pozitivne informacije, dobijate prave putokaze na svom poslovnom putu. Odličan period za dogovore, za nove kontakte, za pokretanje saradničkih priča, ma odličan period za sve! Posla ćete imati, ali je vaša energija sada na vrhuncu i ništa vam neće padati teško.

Jedino vas sada može saplesti prevelika brzina pa da naivno, lakomisleno ili sa pretjeranim optimizmom uletite u nešto što nije za vas. I sa kolegama imajte više strpljenja – sigurno vas koče, ali probajte da iskulirate.

Ljubav. Sve ono što imate da kažete – reći ćete. Ne možete više da neke riječi čuvate u sebi dok se one otimaju pokušavajući da izađu. Pa kome se svidi, svidi. Voljenoj osobi će se svakako dopasti, ali ne možda drugim članovima vaše ili porodice dragog vam bića.

Međutim, bitno je naravno da vi i partner u ovoj sedmici stojite jedno pored drugog, čvrsto i da je između vas dobra i podsticajna energija.

Slobodni Strijelci na jednu osobu namiguju, sa drugom se dopisuju, trećoj udvaraju, a četvrtu su već „ošacovali“. Vi jurite, jure vas – sve u svemu jedna opšta zbrka u kojoj se ne zna ko će koga, na kraju, uhvatiti…

Hrana. Strijelci se zaista jednim dijelom znatno bolje osjećaju, ali još uvijek ste vi daleko od one prave energije.

Morate da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu i shvatite da manje jeste više, kada je hrana u pitanju. Potrebna vam je hrana bogata vlaknima, povrće i meso.

Novac. Stabilnost u finansijama.

Zdravlje. Reuma starijima. Mogućnost povreda i viroza mlađima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info