Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Riješeni ste da radite i zaradite i to će vam svakako ići od ruke. Trenutno najbolje funkcionišu privatni poslovi, bilo da ste već u njima ili tek imate namjeru da ih u ovom periodu pokrenete. Dobar je momenat za tako nešto pa, ako ste razmišljali, izvolite.

Što se tiče rada sa saradnicima, poslovnim partnerima – ukoliko imate poslodavca i niste sam svoj gazda, moguće je da će u nekim momentima biti napetosti i naglašene nestrpljivosti i „guranja“ sa vaše strane, što ne mora biti dobro primljeno. Više strpljenja.

Ljubav. Dosta oscilacija u vašim emotivnim relacijama tokom ove sedmice. Ne mora da znači da će biti bilo kakvih većih potresa, ali jednostavno se nećete uklapati i kopčati u nekim momentima.

Na vama je da li ćete potencirati na njima ili ćete pokušavati da okrenete energiju na drugu stranu – na strast i na zajedničke aktivnosti koje ne moraju biti isključivo krevetskog tipa.

Što se tiče slobodnih Škorpija, vi ste trenutno u osvajačkom impulsu i ne vidi se da će biti problema da dobijete osobu koju želite. Sad, da li se vodite srcem ili vas samo vuče strast, koja može biti kratkotrajna, to je već neko drugo pitanje.

Hrana. Očekuju vas oscilacije po pitanju apetita tokom ove sedmice. U nekim danima ćete jesti kao provaljeni, a u drugim zaboraviti da li ste jeli ili ne – toliko vas hrana neće interesovati.

U svakom slučaju, sada vam prija crveno meso, riba, zelenolisno povrće, rotkvice, krastavci, jaja. Bez teških zaprški i puno začina.

Novac. Koliko snage ulažete u ovaj segment, nije ni čudo što vam slijede dobri prilivi.

Zdravlje. Podložni ste virusima. Kratkotrajne tegobe, ali dovoljne da vas na trenutak uspore.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info