Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Ovo jeste naporan period za vas, jer vas sa svih strana salijeću što saradnici i kolege, što autoriteti. Osjeća se neka napetost u vazduhu, koliko god se svi trudili da ste korektni jedni prema drugima.

Da se razumijemo – ništa u ovoj sedmici neće uticati na vaše pozicije, jer njih ste čvrsto zauzeli, ali može uticati lično na vas, jer ste vi osoba koja ne umije polovično da se daje u poslu. Ili sve ili ništa. Sada ste trenutno u „sve“ fazonu i naravno da vam smeta kada ne dobijate iste odgovore od druge strane.

Ljubav. Vaše raspoloženje je u ovoj sedmici vrlo promjenjivo – vama je teško da ga kontrolišete, a partneru da ga razumije. Ipak, sve se to izbriše i ode u drugi plan pod naletom strasti, a koja je u ovom periodu izuzetna.

No, imamo i one veze u kojima je na prvi pogled sve u redu, ali gdje vi bježite u svoj mali imaginarni svijet ili se okrećete flertovanju sa nekim drugim. Sve je u redu dokle god znate šta radite.

Slobodne Ribe nemaju problem da pronađu partnera u ovom periodu. Samo je pitanje da li ćete se okrenuti nekom realnom, kvalitetnom odnosu ili ćete se uputiti ka vezi koja je tajna, zabranjena i, naravno, slatka.

Hrana. Trošite se energetski više nego što je uobičajeno i potrebno je da u ovoj sedmici pojačate ishranu. Potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe.

Takođe, potrebna vam je veća količina povrća, najbolje u svježoj varijanti, ali može i ukiseljeno ili bareno, grilovano.

Novac. I jeste i niste zadovoljni finansijama. Jesu prilivi redovni, ali nisu zadovoljavajući.

Zdravlje. Oslabljen imunitet, dosta stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info