Rak: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Vi ćete se lijepo naraditi u ovoj sedmici, ali će ovi dani donijeti i isto tako lijepe rezultate. Mogu se sada napraviti neki fini poslovni dogovori, mogu lijepe informacije stići do vas. Mogu početi čak i pregovori o novom poslu ili o promjeni radnog mjesta.

Štagod da radite, samo je jedno bitno  – da čvrsto i sa obje noge stojite na zemlji, da maksimalno uključite praktičnost, a da puste snove okačite o klin. Imate i te kako šta da ponudite pa izvolite. Kolege će vas povremeno nervirati i kvariti vam planove.

Ljubav. Ponovićemo važnu lekciju po pitanju vaših partnerstava, jer izgleda da je vi zaboravljate non stop. A ona glasi: to što biste vi voljeli i željeli od partnera i od vaše veze nije realno ni ostvarivo ni moguće, bar ne u ovom periodu.

Pomirite se sa onim što imate ili idite odatle pa tražite nešto drugo, čime isto nećete biti zadovoljni. Kraj lekcije. Prevod – nije partner savršen, niste vi savršeni. Ipak, imate nešto kvalitetno, to cijenite i držite se zajedno i ne opterećujte se onim što nemate.

Slobodni, stvarno je simpatičan taj kolega. I baš imate super komunikaciju. Pustite da se ovo razvija. Bez žurbe.

Hrana. Kad početkom sedmice skontate da možete da uđete u omiljene pantalone, jedino ako ne dišete ili uz pomoć kašike za cipele, počećete da se pitate da li bi možda bilo dobro da napravite neki rez po pitanju ishrane. Samo nemojte da se pitate uz treću porciju čokoladne torte. Pitajte se uz zelenu salatu.

Novac. Taman jednu rupu iz koje novac izlazi zapušite, druga se otvori. Nešto se ne snalazite s novcem ovih dana.

Zdravlje. Mijenjajte ili način ishrane ili garderobu. Na vama je. Generalno gledano – krhko zdravlje, oscilacije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info