Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Za brzinu, u kojoj ste trenutno, sve ostalo je sporo, sve oko vas se odvija polako, samo ste vi u šestoj brzini. Jurili i žurili ili ne – isto vam se hvata. Sve što vas interesuje i ka čemu stremite ide nekim svojim, laganim da laganiji ne može biti, tempom.

Ne srljajte da ne nadrljate. Da ne napravite pogrešan korak, da ne presiječete nešto što ne biste trebali, da ne „ubodete“ one koji su vam bitni. Stići ćete vi do svojih ciljeva, za to ne treba brinuti. Ali će vam do tog cilja svi živci biti testirani i napeti do pucanja.

Ljubav. Strast je osnova emotivnih odnosa u ovoj sedmici. Lijepa je ta strast, dušu i tijelo uskovitla. Ali nije strast rezervisana samo za krevet i spavaću sobu – možete se vas dvoje vrlo strastveno svađati, raspravljati, da sve puca.

Dobro, poslije možete i da se pomirite, opet strastveno. Izgleda da u ovoj sedmici nema one sredine, onog balansa, onog mira. Ima strasti samo. Koristite je za spajanje, ne za razdvajanje.

Slobodni Ovnovi jure nebu pod oblake. Privlači ih sve ono što se otima, što je nejasno, što je zabranjeno, što je zauzeto ili daleko, što je mistično i tajno. Hoće tajnu da otkriju i da je osvoje. Da bude njihova. Hajd’, srećno u boj!

Hrana. Za aktivnost, živost i dobru energiju, koja će vam u ovoj sedmici svakako trebati, predlažemo jedan laganiji jelovnik koji će u sebi sadržati puno salata ili čorbe, potaže, variva od kombinacije mesa i povrća. Slatko će vas privlačiti – uzmite voće, kompote ili crnu čokoladu.

Novac. Sami sebi izbijate pare iz džepa ili kvarite mogućnosti za zaradu.

Zdravlje. Cirkulacija i oscilacije pritiska mučiće starije. Mlađi će biti dobro, ali će ih stres stići…

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info