Lav: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. U ovoj sedmici se neki Lavovi mogu odlučiti za promjenu posla ili prekid na postojećem radnom mjestu. Razlozi mogu biti različiti, a na prvom mjestu su prevelika količina obaveza i prezasićenje kada je postojeći posao u pitanju.

Takođe, Lavovima u ovoj sedmici stoje nove poslovne ponude, novi dogovori ili novi projekti. Mogu vas situacije iznenaditi, a čini se da će vrijeme pokazati da je ovo bilo jako pozitivno po vas. Nije loša sedmica, iako povremeno može biti naporna i donijeti vam nerviranje.

Ljubav. Da ste medvjed, mogli biste lijepo da prespavate ovu zimu i da vas glava ne boli, jer ionako je odnos sa partnerom nekako njanjav. No, niste medvjed nego Lav i jeste da vam ova sumornost spolja samo dodatno potencira na sumornosti u emotivnom životu, ali nemate drugu opciju nego da ustanete i borite se.

Malo se u ovoj sedmici stvari mogu popraviti pogotovo što su strasti živnule pa možete na njih da se vadite. Dakle, strasno popravljajte svoj odnos sa partnerom – evo mladog Mjeseca, možda i uspijete!

Slobodni, da se zabavite – možete, da uđete u vezu – ne možete. A vi sad kako god vam drago.

Hrana. Sunce, vaša planeta, prilično je zarozana u Jarcu, a u ovoj sedmici ulazi u Vodoliju gdje je slaba da slabija ne može biti.

Dižite se energetski mesom, zelenišom, dižite se cveklama, celerima, dižite se vitaminima i mineralima, dižite se jakim doručcima, medom. Ipak ste vi Lav, ne stoji vam kad ste mlitavi i slabi.

Novac. Opa! Novi izvori prihoda, neki dodatni poslovni angažmani. Nisu ogromne pare, ali su skroz u redu.

Zdravlje. Iscijeđeni ste i umorni. Samo povremeno bljesnete onim vašim, starim sjajem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info