Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Dosta velika žurba i mnogo obaveza koje se moraju privesti kraju, u ovoj sedmici, mogu vam stvarati nervozu i napetost. No, bitno je da u tim momentima ne povučete neki ishitren potez ili ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije pokajali.

Povremeno vas mogu doticati potezi ili primjedbe od strane saradnika, ali na ove provokacije nemojte reagovati. Ono što je jako pozitivno jeste da u ovoj sedmici stižu lijepe vijesti i vrlo interesantne informacije koje će vam dati vjetar u leđa.

Ljubav. Još jedna sedmica koja donosi šarenilo u vašim emotivnim pričama. Partner vam je potpuno nejasan, jer vas čas voli najviše na svijetu, čas nije raspoložen za razgovor ili čak pokazuje određenu količinu netrpeljivosti i nervoze.

Mađutim, opet će u prvi plan doći vaša sposobnost da stvari dovedete u balans lijepim potezima, lijepim riječima, strpljenjem. Kod nekih od vas može doći i do situacije da partner sumnja (sa razlogom ili ne – to vi već znate) pa je to razlog njegovog ovakvog ponašanja.

Slobodni Jarčevi imaju jako lijepu i prijatnu komunikaciju sa osobom koja im baš odgovara i paše. Nastavite, nije ovo loše.

Hrana. Laganija ishrana će vam odgovarati u ovom periodu. Konzumirajte i više vode, čajeva, sokova – mogu voćni, ali mogu i od paradajza, mrkve, cvekle. Jedino što trebate da izbjegavate jesu brza hrana i grickalice.

Novac. Pozitivni finansijski pomaci.

Zdravlje. Osjetljivost disajnih puteva. Moguće su prehlade i viroze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info