Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Odgovaralo vam to ili ne odgovaralo, posla ima koliko god hoćete. Ono što je dobro jeste da ogroman dio obaveza može biti završen baš u ovoj sedmici i to sa odličnim rezultatima i uspješno.

Dobijate u ovoj sedmici i vrlo interesantan prijedlog od nekoga ko bi htio da se udruži sa vama i da pokrenete privatni biznis. Sve ovo na prvi pogled izgleda kao jako lijepo, samo odmjerite da li će vas odvlačiti od vaših redovnih obaveza i poslova.

Ljubav. Jedna skroz fina sedmica je pred partnerom i vama. Samo treba ispuniti neke preduslove, a to su: ne radite ništa na svoju ruku ukoliko se prije toga niste dogovorili sa voljenom osobom, pogotovo ako imate namjeru da dovedete mnogo gostiju.

Dalje, ne organizujte partneru život i klonite se usputnih primjedbi koje vama možda izgledaju bezazleno ili zabavno, ali voljena osoba ih može doživjeti kao uvredu.

Slobodne Djevice, našle ste pravi način da priđete jednoj osobi i komunikacija postaje sve učestalija i vrelija. Puni ste pozitivnog elana i riješeni da je osvojite.

Hrana. Djevice moraju da se vode onim „snaga na usta ulazi“ i da u ovoj sedmici pojačaju ishranu mesom i ribom, citrusima ili bobičastim voćem, zelenolisnim povrćem i žitaricama – najprije ovasom.

Konzumirajte i masline ili maslinovo ulje, a poželjno je i da pijete više čajeva – naročito od đumbira ili zeleni.

Novac. Mogući su troškovi oko kuće ili ukućana.

Zdravlje. Još uvijek ste u periodu osjetljivosti grla i disajnih puteva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info