Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Prvo ćemo ono što je najbitnije i najvažnije – svaku situaciju ćete u ovoj sedmici riješiti u svoju korist. Sad možemo dalje: dakle, ovo vam je jedna luda sedmica gdje može biti svega i svačega – i povremeno loših odnosa sa saradnicima, kolegama, šefovima.

I tenzije i pritisaka i brzine od sto na sat. I kašnjenja i završavanja stvari u posljednjem trenutku. I problema sa papirima, tehnikom, nesporazuma u dogovorima. A sad ćemo ponoviti sa početka – svaku situaciju ćete riješiti. U svoju korist i uspješno, naravno.

Ljubav. Partner će u ovoj sedmici svakako vrlo da vas podstiče. To bi trebalo da je super, zar ne? Međutim, imamo tu jedan problemčić – kad je voljeno vam biće dobro raspoloženo, ono će vas podsticati na neke super zajedničke aktivnosti, dobru komunikaciju, mnogo lijepih dešavanja.

Međutim, kad je dotično voljeno biće loše volje, e onda će lijepo i vas da podstiče da se nešto džapate i kontrirate jedno drugom. Objasnite partneru početkom sedmice: “Budi fin i podstiči me na lijepe stvari, jer će biti frke!”

Slobodni su u takvoj ludoj prepisci sa nekim i samo se čeka da se taj sudbonosni susret dogodi!

Hrana. Blizanci će ove sedmice da nam budu super aktivni pa vam je potrebno sve – i minerali i proteini i masti i vitamini i biljna vlakna.

Potrebni su vam i ugljeni hidrati i šećeri, ali u minimalnim količinama. Dakle – jedite povrće, meso, jaja, a redukujte hljeb i peciva i slatkiše. I bićete kao zmaj!

Novac. Novca neće biti onda kada ga očekujete, a stizaće onda kada mu se nimalo ne nadate.

Zdravlje. Pritisak, cirkulacija,oscilacija raspoloženja (čitajte – stres). A može da padne i prehlada i temperatura.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info