Bik: Sedmični horoskop za period od 20.01.2020. do 26.01.2020.

0

Posao. Merkur je već u vašem polju karijere, sad će i Sunce, a pred kraj radne sedmice tu će i mlad Mjesec da se nacrta. Sve u svemu – gužva. I na poslu je isto tako gužvanjac, sve se bez reda i smisla dešava, na prvi pogled haotično, ali kad dođete do kraja radnog dana i saberete – ispada da ste super prošli.

E takva vam je baš ova sedmica. Mnogo trke, strke i frke, ali rezultati odlični. Nadređeni će malo ili malo više da vas nerviraju i presiraju. To im je u opisu posla, ne shvatajte to naročito lično.

Ljubav. Sve se nešto u ovoj sedmici vrti oko vašeg voljenog bića. A čak i da se ne vrti, on namjesti tako da vi prosto morate da mu poklanjate pažnju i nešto ga tetošite. Te vam se žali, te vam se hvali, te traži razumijevanje, te priča milion i jednu priču koju vam je već nebrojeno puta ispričao.

A vama čas lijepo, a čas vam je toga preko glave. Zato ćete u ovoj sedmici malo da ga volite beskrajno, a malo da vas nervira, isto tako, beskrajno.

Slobodni Bikovi čavrljaju i ne prestaju. Spopali su vas udvarači sa više strana pa vi jednim okom namigujete na jednog, a drugim čitate poruku od drugog. Uživajte, može vam se.

Hrana. Za one Bikove koji su baš od ove sedmice riješili da krenu na dijetu (a znamo da ih ima takvih) – jao si ga vama…

Em vam je snaga volje ni tamo ni ovamo, em ćete imati sto i jednu društvenu priliku, druženje ili proslave na kojoj će biti baš onih zalogajčića od kojih vam kreće voda na usta…

Novac. Pretjerujete sa nekim troškovima. Ipak, novac vam dolazi i tu ne postoji problem.

Zdravlje. Grlo će malo da vas grebe, malo ćete da kašljete, a možda „padne“ i prehla…

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info