H&M: 5 najmodernijih haljina za ovu zimu

0

Kada je riječ o najpopularnijem švedskom modnom brendu i haljinama, ove zime upravo sljedećih pet modela haljina prednjače po popularnosti – moderne, privlačne i popularne, sigurno će vam uljepšati svaki dan ove zime.

Plisirana haljina


Plisirna suknja komad je garderobe koji je veoma popularan i moderan već više sezona, a ove zime, kada je riječ o plisiranim komadima garderobe, u prvom planu je plisirana haljina. Odlična opcija za mnogobrojne prilike, ovu dezeniranu H&M plisiranu haljinu možete nositi i u formalnim i u neformalnim prigodama, a sigurno će privući pažnju, gdje god se pojavite.

Haljina za sve prilike


Ukoliko postoji haljina za sve prilike, onda je to upravo ova H&M haljina. Njen gornji dio je u stilu preklopa, čime se stvara diskretniji dekolte, a kako bi stajling bio što upečatljiviji biće dovoljno da dodate diskretniji nakit, recimo ogrlicu sa zanimljivim privjeskom. Dužina ove haljine seže do koljena te je upravo to i čini odličnim izborom za sve prilike.

Haljina na preklop


Haljina na preklop komad je garderobe koji nosimo uglavnom tokom toplih ljetnih dana, a ono što pomalo iznenađuje jeste to što je upravo ovaj model haljine ultra popularan ove zimske sezone. Takođe, ovo nije klasična haljina na preklop – ona nema pripadajući pojas – već modernija verzija koja je ukrašena funkcionalnim dugmetom. Puder ružičasta boja veoma je nježna i idealna za tmurne zimske dane, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za malu crnu haljinu u ovom stilu (dostupna u H&M prodavnicama).

Džemper haljina


Zimska sezona je rezervisana za razne modele džempera, a jedan od komada garderobe koji svake zime rado nosimo jeste i džemper haljina ili pletena haljina. Veoma praktična i funkcionalna, pomoći će vam da vam bude dovoljno ugodno i tokom najhladnijeg zimskog dana, a istovremeno vam pomaže da dobijete veoma moderan stajling.

Karirana haljina


Karirani dezen popularan je tokom svih sezona (doduše, najpopularniji je tokom jeseni), a ove zime u prvom planu su komadi garderobe sa nešto sitnijim i diskretnijim kariranim dezenom. Upravo takva je i ova H&M haljina, a koju možete nositi od jutra do večeri, bilo da su u pitanju poslovne, svečane ili neformalne prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info