Pogledajte seriju „Dug moru“ u okviru SUPERSTAR videoteke

0

Još jedna odlična serija vrhunske domaće produkcije vas očekuje u okviru SUPERSTAR videoteke iz m:tel ponude.

„Dug moru“ je intrigantna misteriozna drama, domaće produkcije. Početak priče otvara mit da svake godine u moru završi sedmoro ljudi, jer je more početak i kraj svega, izvor života i opstanka, te mu se mora podnijeti ljudska žrtva, voljno ili nevoljno. Priča je smještena u prostor koji spaja sadašnjost i prošlost, prisutne i nestale, žive i mrtve likove. Mitovi i legende na specifičan način određuju život junaka serije “Dug moru”, a njihove povezane kompleksne sudbine su ispričane u mističnoj atmosferi. Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva samo dva kamena sa istim znakom, ili se razlozi kriju među ljudima i njihovim tajnama?

Poluostrvo Luštica, koje sa jugoistoka zatvara Bokokotorski zaliv, jedan je od najljepših krajeva na južnom Jadranu. Nekada prelijepo ribarsko selo, danas mondensko ljetovalište sa luksuznim apartmanima i vilama, služi kao romantičan okvir radnje ove serije.

Režiju serije „Dug moru“ potpisuje Goran Gajić, a glavne uloge igraju Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović i Leon Lučev.

SUPERSTAR videoteku aktivirajte videoteku u IPTV Shop-u i bez naknade uživajte u vrhunskim serijama domaće produkcije do 31.01.2020.

Ukoliko nakon 31.01.2020. ne želite nastaviti koristiti videoteku po cijeni od 4,68KM mjesečno, možete je deaktivirati do navedenog datuma putem opcije “IPTV Shop” ili na prodajnom mjestu. Za pomoć oko podešavanja pozovite 0800 50 000.

Uživajte u najboljem TV sadržaju i najmodernijim TV funkcionalnostima uz m:tel TV Pakete!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info