Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Venera je ušla u vaše polje novca pa će novca svakako biti. Pa kako i ne bi bilo, kad ćete se vi razraditi kao da i do sada niste imali posla preko glave. Mnogo ćete da pričate, mnogo ćete da se dogovarate, mnogo ćete da trčite na sve strane i sastančite.

Neki će se dogovori realizovati odmah, neki drugi će slavno propasti odmah na početku. Za onim što propadnu ne žalite mnogo – vama svakako ide odlična poslovna sedmica u kojoj će prave stvari isplivati na površinu!

Ljubav. To što vi želite i to što dobijate od voljene osobe, nema veze jedno s drugim. E sad, moguće je i da su vaše želje nerealne i pretjerane.

Doduše, moguće je i da je partner okupiran svojim problemima i ne opterećuje se nešto naročito time šta je vama potrebno. U svakom slučaju – tu se vas dvoje nekako vrtite jedno oko drugog, bez naročitih dešavanja.

Slobodni, otišla vam Venera, ali vam je zato Merkur svratio u goste. Nije ni taj Merkur loš – vlada vašim poljem ljubavi. Sad ćete više da komunicirate sa udvaračima, više da se dopisujete, čujete, „kuckate“. A možda se i izrodi neka prava, fina prilika.

Hrana. Tako su Vodolije baš riješile da se uvedu u red po pitanju ishrane. A onda je Venera ušetala u njihovo polje hrane i pomrsila im konce i divne planove.

Kako ćete se vi sa ovim tranzitom izboriti i odoljeti, naročito slatkišima, zaista nam nije jasno…

Novac. Novca će svakako biti – i onog koji očekujete i onog na koji nimalo ne računate.

Zdravlje. Manji problemi sa grlom, disajnim putevima. Starijima reumatski bolovi i lošija cirkulacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info