Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Posla će biti napretek. Kao da ga i do sada niste imali dovoljno. No, kao što smo ranije spominjali – samo polako, tek ćete se vi naraditi. I sada ste zvanično i ušli u period u kojem se pred vama otvaraju nove obaveze i zadaci, ali se istovremeno otvaraju i nove mogućnosti i projekti.

Iznenadiće vas inicijativa nekih osoba i njihovi prijedlozi – o ovome bi vrijedilo ozbiljno razmisliti i donijeti pravu odluku. Samo obratite pažnju da li ste završili sa svim „repovima“ – nemojte vući zaostatke za sobom…

Ljubav. Venera, vaša vladarka, prelazi u znak Riba. Vi u vodenom znaku, vaš partner u vatrenom. Različiti su to kvaliteti emocija – vama bi sada najprije prijala nježnost, senzualnost, šaputanje na jastuku, a voljena osoba bi prije neku akciju, dešavanja, zabavu.

Malo ćete se mimoilaziti, a onda se pronaći – i to u spavaćoj sobi. Dok se ne pronađete, vi gledajte da se ne zagrijete za drugu osobu, jer su sada i te kako velike mogućnosti i za neka vaša tajna flertovanja i aktivnosti.

Slobodne Vage, talas strasti može vas u potpunosti potopiti tokom ove sedmice. Stiže iznenađenje, očekivali ga ili ne.

Hrana. Ukoliko ste u protekloj sedmici riješili da okrenete list i više se posvetite svojoj ishrani, sigurno je da će se sada pojaviti iskušenja kojima će biti teško odoljeti.

Jednostavno, u periodu ste kada su vam oči gladne i kada se morate boriti sa svojim apetitima…

Novac. Odlična sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje. Hormonski problemi, tegobe sa krvnim sudovima starijima. Mlađi – osjetljivo grlo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info