Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Motivisani ste, aktivni, nosi vas talas odlične energije i entuzijazma kao začina koji će vam pomoći da u ovoj sedmici budete vrlo poslovno uspješni. Iako sam početak sedmice možda i neće biti baš obećavajuć, vrlo brzo dolazi do pokretanja, do jakih poslovnih kontakata pa čak postoji i mogućnost za dogovore čija će realizacija odmah krenuti.

Sada nema čekanja, nema zastoja i statičnosti – sve se odvija velikom brzinom – uhvatite korak sa dešavanjima i pokažite koliko možete biti uspješni.

Ljubav. Možda u prvim danima ove sedmice i ne, ali u ostatku perioda, na istim ste ili makar sličnim talasnim dužinama sa voljenom osobom.

Vaša komunikacija se konačno pokrenula bez većih problema i slijede vam dani uspješnih i korektnih dogovora, ali i dani koji mogu biti ispunjeni pozitivnom energijom, zajedničkim aktivnostima i živošću. Sve će se namjestiti da vam pomogne da uljepšate svoju vezu.

Slobodni, lijepi i interesantni kontakti sa suprotnim polom. Vaša pozitivna energija privlači zanimljive osobe u vaš život. Lako i brzo ćete se „pronaći“ sa nekim.

Hrana. Vrijeme je da se prebacite sa praznične na regularnu ishranu. Da malo podignete ručnu kočnicu, što se hrane tiče, a pojačate fizičku aktivnost.

Da jedete manje obroke, makar četiri do šest puta dnevno. Da smanjite začine. E, ako ispoštujete i pola od ovoga – biće super…

Novac. Nije loše, nimalo. Poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Osjetljivi disajni putevi. Mogućnost prehlada i virusnih infekcija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info