Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Dosta dobro funkcionišete u poslovnom segmentu. I zvanično ste završili sa prazničnim periodom i sada se u fazonu „sto na sat“ bacate na posao. Trudite se da na vrijeme riješite svaku obavezu, da ispoštujete dogovore.

Aktivni ste i pred vama su dani velike dinamike. Ono što je interesantno jeste da se već u ovoj sedmici mogu pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama. U značajnom ste periodu – ne propuštajte prilike koje će se ukazivati!

Ljubav. Venera je ušla u vaše polje ljubavi. To je za slobodne Škorpije super, jer će ova planeta da vam „doturi“ interesantnu osobu koja će, onako, na blic, da vas zainteresuje.

Sad, da li će to baš biti bajka, kao što na prvi pogled izgleda ili ćete vremenom shvatiti da ste mnogo manje dobili nego što ste očekivali, to već zavisi od mnogo faktora i moramo dozvoliti da prođe malo vremena i pokaže šta jeste, a šta nije.

Međutim, za Škorpije koje su u emotivnim vezama, ovaj tranzit će iznijeti i neke super nježne i senzualne momente sa partnerom, ali će iznijeti i probleme, rasprave i sumnju.

Hrana. Škorpije su proteklih sedmica junački navalile na hranu, a sada će isto tako junački navaliti da se uvedu u red i koriguju svoje navike po pitanju ishrane.

Odgovara vam lagana hrana, više obroka i znatno smanjena količina začina.

Novac. Solidna finansijska situacija. Dobri prilivi tokom ovog perioda.

Zdravlje. Sklonost virozama, prehladama. Osjetljivi disajni putevi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info