Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Nekih manjih problema sa saradnicima će biti tokom ove sedmice. Uspjeće da vas iznerviraju, ali samo nakratko. Takođe, očekujte i sitnije probleme sa tehnikom i u dogovorima. No, sve će ovo biti samo trenutne distrakcije koje neće umanjiti kvalitet sedmice u koju ste ušli.

Naime, vama tokom ovog perioda stoje vrlo prijatna iznenađenja. To mogu biti uspješni dogovori, informacije koje dolaze do vas ili pak promjena radnog mjesta – dobijanje pozicije koju dugo priželjkujete.

Ljubav. U onim vezama koje su stabilne, ulazak Venere u vaše polje ličnosti donijeće pojačanu nježnost, romantiku, senzualnost i pregršt lijepih i divnih trenutaka sa partnerom.

U onim vezama koje baš i nisu na najstabilnijim osnovama, pomenutra planeta može donijeti mnogo očekivanja, a malo ispunjenja. Zbog toga može dolaziti čak i do manjih rasprava sa partnerom.

Slobodne Ribe, u periodu ste kada zračite i kada ćete svakako privući udvarače. Već tokom ove sedmice može biti par ljubavnih, vrlo interesantnih iznenađenja. Vi jeste u fazi za ljubav – pratite znakove – odvešće vas na pravo mjesto…

Hrana. Venera ulazi u vaš znak, noseći sa sobom razne interesantne i lijepe stvari, ali i potrebu za slatkišima.

Međutim, pošto ne možete samo na tortama i kolačima živjeti, bilo bi dobro da se okrenete drugačijim obrocima – onima sa što više povrća.

Novac. Povoljni finansijski momenti u ovoj sedmici. Mogućnosti za manje novčane prilive.

Zdravlje. Mogući problemi sa grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info