Rak: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Pritisak na vas će jednim dijelom početi da popušta od polovine ove sedmice. Da se razumijemo – nećete vi još dugo moći da pobjegnete od odgovornosti koje su vam nametnute niti ćete još dugo moći iole olako da se odnosite prema obavezama i ljudima sa kojima radite…

Međutim, bitno je da će jedan dio posla, onaj najzahtjevniji, biti završen. Neke situacije će se konačno pokrenuti i krenuti ka realizaciji ili ka rješavanju. Mars vam daje više nego dovoljno snage za sve. Ne trošite je na tenziju sa kolegama i saradnicima.

Ljubav. Možda su neki odnosi tokom prethodne sedmice, zbog pomračenja Mjeseca, ozbiljno uzdrmani. Možda nije uzdrmana vaša veza, ali vi jeste – kao da više ne znate ni gdje idete ni šta želite po pitanju ljubavi. U svakom slučaju, bilo jedno ili drugo – sada ulazimo u fazu opadanja.

Stabilizacija još uvijek ne može biti postignuta, bilo u partnerstvu, bilo unutar vas, ali biće trenutaka i dana u kojima ćete se osjećati bolje nego do sada.

Slobodni, uzbudljiva ljubavna dešavanja i pojava novih osoba oko vas. No, poznajući vašu preemotivnu prirodu, ne trčite kao ždrijebe pred rudu – razmislite, sačekajte.

Hrana. Ulazite u nekom „šarenom“ raspoloženju u ovu sedmicu i sigurno je da će vam to diktirati i funkcionisanje po pitanju ishrane.

Prvi dani su dosta opterećeni, naročito slatkišima i masnijom hranom, dok od sredine sedmice, ova „glad za slatkim“, može početi da popušta.

Novac. Dobili više ili manje od onog što ste očekivali, ne brinite – sve ćete potrošiti.

Zdravlje. Još uvijek ste u nekom osjetljivom periodu po pitanju zdravlja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info