Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Pred vama je izuzetno aktivna i dinamična sedmica. Vaši ciljevi jesu ostvarivi pa čak i ako ćete do njih morati da dođete preskačući prepreke i gurajući druge da se pokrenu. Jedino što vas sada može kočiti jeste to što su saradnici ili poslovni partneri previše statični i neaktivni i što za svaku pa i najmanju sitnicu morate da se borite.

Međutim, ta borba vam negdje i prija sada, jer ste puni energije koju treba pravilno usmjeriti. Drugi dio radne sedmice donosi problem u jednom dogovoru, možda i prekid saradnje.

Ljubav. Ljubav, to jest planeta Venera, vam je otišla iza leđa u polje tajni i mjesto gde je egzaltirana. Zauzeti, vi imate više opcija sada pa birajte šta vam je milije. Možete da budete divni i dobri, da se volite sa partnerom kao nikada do sada, da sve puca od romantike, uzbudljivih i finih dešavanja i strasti.

A možete isto tako da budete divni i dobri prema partneru, ali da sa strane namigujete, flertujete, kombinujete se. Birajte prema nahođenju. I mogućnostima, naravno.

Slobodni, vi ćete da se lijepo zapalite i još finije gorite za nekim. U ovoj sedmici teško da ćete želje da utažite. Samo obećanja dobijate i ništa više.

Hrana. Neće biti baš tako lako vratiti se u normalu po pitanju ishrane. Možda i jeste mislili da će poslije praznika sve to lagano doći u ravnotežu od ranije, ali izgleda da nema ništa od toga. Tek u drugoj polovini sedmice kreće stabilizacija, a možda kod nekih i dijeta.

Novac. Stiže neki novac koji će vas iznenaditi i obradovati.

Zdravlje. Mlađa populacija odlično. Stariji – uglavnom hronične tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info