Lav: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Što se posla tiče, evidentno je da vam neke situacije ne prijaju. Suviše je sve oko vas statično, opterećujuće, kao da se sve zabetoniralo i ne pomijera se sa mjesta. Situacija jeste zaista takva, ali to ne znači da se i u ovom opterećujućem periodu ne mogu izroditi i novi dogovori i nove ideje.

Neko vas može iznenaditi svojom inicijativom i prijedlogom – vrijedi razmisliti o ponudi koja će vam biti predočena. Sa autoritetima se vjerovatno nećete slagati po mnogim pitanjima, ali bi trebalo da ih ispoštujete.

Ljubav. Kod zauzetih Lavova situacija nije bajna i to je jednostavno tako. Ono što biste vi željeli, prilično je neizvodivo i negdje biste trebali da prihvatite da vam je kao paru takav period – vi ne možete da dobijete ono što hoćete, a partner ne može da vam da ono što bi vas usrećilo.

Ovo neće trajati vječno, da se razumijemo, zato se ne uplićite u dubiozna pitanja i dileme i udrite brigu na veselje. Mars u vašem polju ljubavi od vas traži baš i samo to – da volite, da uživate i da se u spavaćoj sobi zabavite.

Slobodni, strast će vam dolaziti, prihvatite je i ne razmišljajte da li će i koliko trajati.

Hrana. Vaša energija je negdje u podrumu pa vam je potrebna hrana koja će da vas diže i donosi vam energiju.

Zato se ne tovarite slatkišima, premasnom i prezačinjenom hranom, već više žitaricama, povrćem, jajima, crvenim mesom, cveklom…

Novac. Ne pozajmljujte drugima, a ni vi ne uzimajte pozajmice. Pametno raspolažite onim što imate.

Zdravlje. Ozbiljno razmislite o tome da nešto u svojim navikama promijenite. Moguća nervoza i stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info