Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Odličan je period za dogovore, za pokret, za poslovne aktivnosti svake vrste. Vaše polje komunikacije i kraćih putovanja je sada jako naglašeno i očigledno je da ste ušli u period u kojem će se sve pokrenuti brže i sa manje zastoja i kočnica nego do sada.

Doduše, može se dogoditi da odjednom upadnete u gužvu i da morate da funkcionišete na više strana pa se pripremite unaprijed i dobro organizujte. U ovoj sedmici moguće su i konkretne ponude i to vrlo zanimljive. Vrijedi razmisliti o njima.

Ljubav. Tenzija, koja je možda postojala tokom protekle sedmice, sada se spustila i pred vama su dani u kojima možete odnos sa voljenom osobom stabilizovati i vratiti u normalu.

Možda vam i nije baš najjasnije šta partner tačno želi od vas, ali ćete svakako imati volje da razgovarate i riješite bilo kakav problem. Vaša komunikacija sada je vrlo bitna – ne moraju se voditi samo ozbiljni razgovori, ima tu prostora i za lijepe i nježne priče…

Slobodni, Venera, u vašem polju komunikacije, pokreta i njen sekstilni aspekt sa Uranom, iz vašeg polja ljubavi, mogu vam brzinski donijeti interesantnu osobu u život.

Hrana. Možda biste mogli da razbijete monotoniju – da vam obroci ne budu toliko jednolični.

Obogatite svoju ishranu većom količinom povrća, naročito zelenog lisnatog – zelenom salatom, špinatom, keljom, blitvom. Takođe – prijaće vam mliječni proizvodi – stari sirevi, jogurt.

Novac. Pokušajte da zaigrate „na sreću“. Možda čak i upali.

Zdravlje. Pojačana nervoza. Mogući su i problemi sa disajnim organima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info