Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Dobra sedmica je pred vama. Sedmica pozitivnih iznenađenja i preokreta u poslovnom segmentu. Dobićete više ponuda tokom ovog perioda, a neke od njih se mogu vezivati i za inostranstvo ili druge gradove.

Moguće je da će neki od vas razmišljati i o preseljenju posla radi ili da ćete ući u fazu kada će poslovna putovanja biti dosta naglašena. Štaviše, u ovoj sedmici je moguć poslovni put koji bi trebalo da vam donese uspjeh i pozitivne rezultate. U pokretu ste i aktivni i to će vam jako prijati.

Ljubav. Prilično korektna sedmica u vašim emotivnim relacijama. Vi ćete imati više obaveza nego inače i moguće je da će da se smanji prostor za vas i voljenu osobu, ali ćete imati razumijevanje od strane partnera.

Štaviše, ulazak Venere u vaše polje partnerstava obojiće zajedničke momente jednom lijepom i nježnom energijom. Samo nemojte da švrljate sa strane da ne biste voljenoj osobi davali povoda za sumnju.

Slobodne Djevice, više osoba pokazuje interesovanje za vas. Polja ljubavi i partnerstava su sada vrlo aktivna i izvjesno je da se neke zanimljive priče i te kako mogu pokrenuti…

Hrana. Prijaće vam u ovoj sedmici mliječni proizvodi – kiselo mlijeko, kefir i naročito jogurt – uzimajte ih u kombinaciji sa žitaricama i voćem da biste izbalansirali varenje.

Postoji potencijalna opasnost od problema sa stomakom, zbog namirnica sumnjivog kvaliteta.

Novac. Poboljšanje u finansijskom segmentu. Rješavate jedan dio problema koji vas je opterećivao.

Zdravlje. Moguće prehlade, viroze. Stariji – oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info