Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Vama je ova sedmica skroz dobra za posao. Bićete puni i elana i živosti, a i neke nove ideje i zamisli se mogu roditi kod vas. Imaćete sredinom sedmice neku žurbu ili sitna nerviranja, ali ovo su lako i brzo rješive situacije.

Dobri kontakti sa saradnicima i poslovnim partnerima – neki od njih vas i jako podržavaju u vašim zamislima i daju vam vjetar u leđa. Neki od vas čak mogu biti i prijatno iznenađeni informacijama od strane šefova koje govore o promjenama radnog mjesta, unapređenju.

Ljubav. U ovoj će vam sedmici partnerova energija prijati. Doduše, ima malo stresa kod vas dvoje početkom sedmice, ali to će se brzo riješiti.

Suštinski – voljena osoba vam daje snagu, gura vas, podstiče vas da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima. Planirali ili ne planirali, sada vam je povoljan period za kraći put ili makar za više zajedničkih izlazaka i aktivnosti.

Slobodni, nečije prisustvo i komunikacija sa ovom osobom vam jako prija. Svi oko vas primjećuju da ste živnuli, da ste raspoloženi i da vam je osmijeh na licu. Uživajte, ovi prvi „začikavajući“ momenti su uvijek najljepši!

Hrana. Vama stvarno ništa ne bi falilo ukoliko biste uveli malo restriktivniji režim ishrane.

Međutim, ukoliko se ne osjećate spremno za nešto tog tipa, onda biste makar mogli da smanjite unos soli, a pojačate konzumaciju svježeg povrća.

Novac. I dalje ne možete da se iščupate iz nestabilne finansijske situacije.

Zdravlje. Starijima mogući problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info