Bik: Sedmični horoskop za period od 13.01.2020. do 19.01.2020.

0

Posao. Od polovine sedmice ulazite u znatno dinamičniji period po pitanju posla. Moguće je da se pokreću promjene koje su još u prethodnom periodu nagoviještene pa da je i to razlog za ubrzanje kod vas.

U svakom slučaju i obim posla i obim obaveza bi trebalo da se značajnije poveća i da vas ubaci u brzinu i aktivnost. Neke promjene u dogovorima mogu se pojaviti – bilo od strane kolega i saradnika, bilo od strane autoriteta. Očekujte kratkotrajnu nervozu oko ovoga, ali brzo prilagođavanje.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, prešla je u znak Riba i „lijepo gleda“ na vas. To je dobro – znači da ćete ljubavi imati… Međutim, s obzirom na to da je ova Venera totalno promjenjiva – čas na sedmom nebu, čas u podrumu – to znači da će vaše raspoloženje i neraspoloženje, po pitanju ljubavnog odnosa u kojem ste, da se smjenjuje kao na pokretnoj traci.

Iako vas vaši unutrašnji osjećaji u ovoj sedmici „vozaju“ na sve strane – bitno je da će odnos sa voljenom osobom biti manje ili više stabilan.

Slobodni – eto vama nekog baš zanimljivog da uživate, da se smijete i da budete dobro raspoloženi.

Hrana. Vi ćete u ovoj sedmici biti u totalnim oscilacijama, kada je hrana u pitanju.

Na ishranu će uticati i to kako se osjećate pa ćete u nekim momentima do maksimuma uživati u omiljenoj hrani, a u drugim – ništa vam neće prijati.

Novac. Po pitanju priliva, stabilni ste. Što se troškova i odliva novca tiče – to velikim dijelom zavisi od vas.

Zdravlje. Tegobe sa krvnim sudovima, osjetljivost grla.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info