Večeras: Pun Mjesec i pomračenje u znaku Raka i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Ovo je prvo pomračenje, od ukupnih šest, u 2020. godini. Pun Mjesec iz Raka ima opoziciju sa Suncem, Merkurom, Saturnom i Plutonom iz Jarca što je udar na emocije, porodicu, karijeru i još mnoge preokrete koje donose pomračenja.

Svakako da će biti izražena nervoza i napetost pa se ne preporučuje da donosite odluke iz emotivne impulsivnosti. Mnoge osobe, koje su osjetljive, sada se mogu osjećati umorno, bez energije i nezadovoljne svojim životom. Potrebno je obratiti pažnju na sukobe u vezama, braku, porodici, rodbini, sa roditeljima i drugim raznim brigama koje pokreću kod vas emocije.

Osobe koje su snažne i kod kojih pun Mjesec i pomaračenje Mjeseca ne utiču mnogo na njihove emocije, trebalo bi da pomognu i zaštitite svoje bliske osobe. Kako je Mjesec u opoziciji sa tranzitnim planetama u Jarcu, to može kod pojedinih osoba donijeti prazninu, emotivnu hladnoću i pesimizam.

Naglašeni su i zavist, ljubomora, očaj, strah, beznađe i još mnoge druge frustracije se mogu javiti. Rijetke osobe mogu osjećati i krivicu što nisu više sa svojim roditeljima, djecom i što ne brinu o njima. Sva dešavanja mogu biti na spektru od genijalnosti do nervnog sloma pa nikako ne bi trebalo da imate strah od promjena, jer već neki novi energetski impuls nas gura naprijed, na novi put koji je srećniji.

Generalno gledano, nema potrebe za strahom – sada možete riješiti vaša porodična i emotivna pitanja, pitanja nekretnine i imovine – samo nikako ne reagujte impulsivno.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Kod vas se ovo pomračenje Mjeseca dešava u vašoj četvrtoj kući koja je zadužena za porodicu, kuću, emocije roditelja pa će tu da se dešavaju emotivni naboji, brige i preokreti. Pazite da ne pogriješite pri nekoj odluci.

Bik


Kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem trećem polju što je polje rodbine, učenja, nerava, kraćih putovanja, saobraćaja pa će na tom životnom aspektu da budu usmjerena osjećanja. Postoji mogućnost da razriješite probleme, ako su postojali, sa papirima, rodbinom ili da se tvrdoglavo držite svog stava koji ne mora da bude ispravan.

Blizanci


Kod vas se ovo pomračenje Mjeseca dešava u vašem polju imovine i finansija pa mnogi mogu da budu emotivno usmjereni na taj aspekt. Moguće je, ako imate namjeru da kupujete ili prodajete čak i dijelite nekretninu, da postupite ishitreno i da se poslije brinete i kajete što ste požurili. Dakle, samo polako!

Rak


Kod vas se ovo pomračenje Mjeseca dešava u vašem prvom polju, što može direktno da utiče na vaš unutrašnji emotivni sklop i na tijelo. Moguće je da ste čak i nezadovoljni svojim životom ili da imate problem sa roditeljima. Pojedini Rakovi mogu imati osjećaj da ih niko ne voli i da se ne osjećaju dobro. Ne brinite – brzo će proći.

Lav


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašoj dvanestoj kući koja je povezana sa psihom, inostranstvom, skrivenim emocijama i tajnama pa bi bilo dobro da ništa bitno ne preduzimate već da se opustite, idete na masažu, meditirate. Takođe, pojedini Lavovi se mogu i zaljubiti.

Djevica


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašem jedanestom polju što je vezano za udruženja, klubove, grupe, nadanja, očekivanja, penzije i još mnoge druge stvari. Sva dešavanja će biti u tom pravcu pa, ako ste stekli uslov, možete dobiti i penziju.

Vaga


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašoj desetoj kući koja je povezana sa jednim roditeljom, karijerom, autoritetima i šefovima pa se u tom pravcu dešavaju promjene. Pojedine Vage mogu napredovati u karijeri dok neke mogu imati konflikte sa roditeljima ili šefovima. Nikako se ne preporučuje da reagujete iz emotivnog naboja, ishitreno.

Škorpija


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašem devetom polju koje je zaduženo za duhovnost, filozofiju, edukaciju, inostranstvo i putovanja. Svakako da će kod vas biti mnogo boljih dešavanja i ovo pomračenje ne utiče značajnije na vas. Pojedine Škorpije mogu otvoriti svoju dušu i emocije. Pazite kome se povjeravate.

Strijelac


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašem osmom polju transformacije i finansija koje su od partnera, osiguranja ili kredita pa dobro izračunajte gdje i s kim ulažete novac. Nigdje ne žurite sa odlukama, jer vi imate dosta planeta, u vašem polju finansija, u Jarcu, a što nije nimalo olakšavajuća okolnost.

Jarac


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašem sedmom polju partnera, kako poslovnih tako i emotivnih. Ako tu ispadne neki nesporazum i budete se osjećali emotivno ugroženo, nije vrijeme da prekidate odnose već se malo povucite i razmislite. Pojedine osobe će u startu da se distanciraju.

Vodolija


Kod vas se ovaj pun Mjesec i pomračenje dešavaju u vašem šestom polju posla, svakodnevnog života i zdravlja pa tu povedite računa da se neke emocije ne ispolje gdje vas prosto gađaju u vašu bolnu tačku – na polju zdravlja. Nervi mogu biti napeti pa ništa ne rješavajte u tom stanju.

Ribe


Kod vas je ovo pomračenje i pun Mjesec u vašem petom polju ljubavi, djece, sporta, zabave, planova… Sve što se bude dešavalo, vi ćete proživljavati dosta emotivno, pa se preporučuje da ne ulazite u dubinu emotivnog preslišavanja već realno sagledajte svoja lična osjećanja u suočavanju sa situacijama i brzo možete uvidjeti dobre i loše vaše postupke.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info