Probaj, nosi, voli: 6 preporuka za januar 2020.

0

Januar – praznična sezona je iza nas, vrijeme je (začuđujuće) i dalje veoma suvo za ovo doba godine, a kako ovaj mjesec učiniti boljim i ljepšim? Jednostavno – donosimo vam šest odličnih preporuka.

Moderna i ove sezone


Zakoračile smo u novu godinu, ali ako niste nabavile čizme koje ćete nositi ove sezone, onda imamo odličnu vijest – navratite u ZARA prodavnicu, jer je sada tamo sezonsko sniženje, i izaberite ove fantastične čizme sa životinjskim dezenom, a koje će vas sigurno dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

A još modernija ove godine


Znate li da je plava boja godine? Reći ćemo samo to kako je ona fantastična boja, jer se tako dobro može iskombinovati sa mnogobrojnim drugim bojama. Ukoliko baš i ne volite komade garderobe u plavoj boji, onda se odlučite za asesoare – u ovom konkretnom slučaju torbu. Jednu takvu, sasvim elegantnu i fantastično modernu, potražite u MONA prodavnicama (i opet da vas obradujemo – trenutno imaju sniženje do 50%).

Sasvim novi ljubimac


Nova godina, nove odluke, novi počeci… A zašto ne i novi telefon? Ako ste planirale da se u novoj godini počastite dobrim, a povoljnim telefonom, m:tel je opet pripremio neodoljivu ponudu. Uz neograničenu komunikaciju, sa mnoštvom bonusa za razgovore, poruke i mobilni internet, koji vas očekuju u Pretplata + tarifama, odaberite i odlične telefone uz mogućnost otplate na rate bez kamata.

Za početak godine za vas smo izdvojili:

  • Tesla Smarthphone 6.4 Lite za koji mjesečna rata uz Pretplata: XS iznosi samo 1,67 KM
  • ZTE Blade V10 Vita koji ćete uz Pretplata: S+ ili S Net + otplaćivati za samo 2,09 KM mjesečno, te
  • Honor 10 Lite za koji ćete uz Pretplata: M+ tarifu izdvajati 4,87 KM mjesečno.

Iznos i broj rata možete da odaberete i sami, baš kao i tarife koje najviše odgovaraju potrebama vaše komunikacije. Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.

Brzo, bez pečenja i za sve prilike


A kada poželite da uživate u neodoljivo kremastoj torti, koja se veoma brzo i lako pravi, onda je ova Neskvik torta sigurno jedna od najboljih opcija. Sočna, ukusna, kremasta i idealna za sve prilike, ovo je torta koju nećete praviti samo ovog mjeseca već tokom cijele godine. Recept pogledajte ovdje.

Kako ste danas?


Ona uvijek govori šta misli. Ali baš uvijek. Veoma rijetko vodi računa o tome kako bi trebalo da se ponaša. Kada je riječ o društvenim interakcijama, ona je majstor izbjegavanja. Možda će vam se učiniti kako je Elenor Olifant čudna, ali pogledajte malo bolje. Samo malo. Ona je samo malo drugačija. I sasvim je OK… Iako je svjetlost dana ugledala prije tri godine, ova fantastična novela književnice Gejl Haniman djelo je koje je dan danas veoma popularno i koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. “Sada sam sasvim OK”, možete kupiti ovdje.

Novi Mladi papa


Kako kaže stara narodna izreka: “Ko čeka – dočeka!” E pa, dočekasmo i mi (konačno!) novu sezonu serije “Mladi papa”. Ako ste već gledale prvu sezonu (premijerno je prikazana 2016. godine), onda već znate koliko je ovaj mladi papa neobičan, totalno različit, nekonvencionalan i jednostavno nema pardona. Fantastični Džud Lo odradio je sjajan posao u ovoj seriji, a u novoj sezoni pridružuje mu se i Džon Malkovič. Serija “Novi papa” dostupna je od 11.01., a ovdje saznajte i gdje možete da je pogledate.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info