Instagram konkurs: m:tel nagrađuje najoriginalniju prazničnu fotografiju

0

Ukoliko ste ljubitelj fotografije i aktivni ste na Instagramu, m:tel ima odličan praznični konkurs za vas. S obzirom na to da je vrijeme praznika, sigurni smo da ste fotografijom ovjekovječili neke od najljepših i najveselijih trenutaka, a ukoliko ih podijelite na Instagramu, pruža vam se prilika da osvojite poklon tablet od kompanije m:tel.

Učešće u konkursu je veoma jednostavno, do 15. januara 2020. godine na vaš Instagram profil postavite autorsku fotografiju sa temom „Moja praznična fotografija“, uz fotografiju postavite hashtagove #mtelbh i #MojaPraznicnaFotografija i zapratite profil kompanije m:tel – @mtelbh.

Dočarajte fotografijom ambijent i atmosferu kako ste se proveli za praznike, a autor najveselije i najoriginalnije fotografije će biti nagrađen odličnim poklonom. 

M:tel Instagram tim će 16. januara ove godine objaviti pobjedničku fotografiju čiji vlasnik će na poklon dobiti TABLET LENOVO TAB E7. Za učešće u ovom konkursu je potrebno da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije postavljene u periodu od 15. decembra 2019. godine do 15. januara 2020. godine.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info