„Državni službenik“ u Superstar videoteci

0

SUPERSTAR videoteka bez nadoknade do kraja januara

Ukoliko ste propustili pogledati uzbudljivu priču o herojima iz srpske tajne službe i saznati tajne Bezbjednosno-informativne agencije, ne brinite, sve epizode serije “Državni službenik” čekaju vas u SUPERSTAR videoteci u okviru m:tel IPTV-ja.

„Državni službenik“ je uzbudljiva priča o agentima Bezbjednosno-informativne agencije koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije prijetnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga. Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasio svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga.

Uloge tumače: Milan Marić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Marko Baćović, Vaja Dujović, Žarko Laušević, Vesna Trivalić, Marko Božić, Sonja Kolačarić i mnogi drugi.

SUPERSTAR videoteku možete aktivirati i u njoj uživati bez nadoknade do 31.januara 2020. godine. Zato iskoristite praznike i dane provedene ispred TV-a na najbolji način. Videoteku aktivirajte putem vašeg m:tel daljinskog upravljača odabirom opcije “IPTV Shop”, te u okviru dodatnih videoteka označite SUPERSTAR videoteku. Ukoliko nakon 31.01.2019. ne želite da budete pretplaćeni na SUPERSTAR videoteku, deaktivirajte je do navedenog datuma putem opcije “IPTV Shop” ili na prodajnom mjestu.

Uživajte u najboljem TV sadržaju i najmodernijim TV funkcionalnostima uz m:tel TV Pakete!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info