Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Ako mislite da sada imate mnogo obaveza i da ne znate gdje udarate od posla, samo da vas obavijestimo da je ovo tek početak. Prema tome, koristite ove dane da se malo energetski regenerišete i obnovite svoje snage i nakon toga krenite udarnički.

Do posljednjeg radnog dana vjerovatno nećete znati da li ste pošli ili došli. Posao vas hoće – zato se ne razvlačite i ne ostavljajte ništa za sutra, jer će sutra stići nove obaveze, novi poslovi, nove stvari koje morate rješavati koliko odmah.

Ljubav. Stvarno ne želite da više opterećujete sebe razmišljanjima. Želite da se opustite, da uživate, da se rasteretite, da se smijete.

Ako vam se voljena osoba pridruži na isti način – super. Ukoliko ne – pa, umjećete vi i bez nje da se zabavite i organizujete sebi vrijeme.

Slobodne Vodolije, Venera je kod vas, na vašoj je strani. Sad vi vidite šta ćete sa njom. Imate prilike za zabavu, opuštenost, osmijeh i flertovanje. Koristite je do maksimuma, ionako neće biti vječno u vašem znaku. Družite se, upoznajte zanimljive osobe, provedite se.

Hrana. Opustite se i ne razmišljajte previše – ionako nećete uspjeti da obuzdate svoje apetite.

No, 10.01. imamo pomračenje i pun Mjesec u vašem polju navika – vrijeme je da ih mijenjate. I da mijenjate sebe. Nabolje, naravno.

Novac. Ta Venera u vašem znaku i pare privlači. Kažite: „Hvala lijepo“, i ako možete – ostavite nešto sa strane.

Zdravlje. Sve neki „pomalo“ problemi. Ništa konkretno, ali dovoljno da vas nervira.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info