Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Iskrsnuće neke obaveze koje niste završili, iskrsnuće papirološka pitanja koja niste zatvorili. Iako će vam neizmjerno teško pasti da se time bakćete, jasno vam je da se ovo neće završiti samo od sebe. Znate kako se kaže – što se mora, nije teško.

Doduše, vama će biti teško, jer vam se ne radi, ali ćete morati. Pomračenje i pun Mjesec se dešavaju u vašem polju pozicije i karijere – morate da posvetite pažnju svakom detalju, jer je neizmjerno važno da ovu godinu započnete na pravi način.

Ljubav. Vi već neko vrijeme imate borbu unutar sebe – s jedne strane, potrebno vam je više slobode, a sa druge – potrebna vam je partnerova podrška i sigurno rame na koje se možete osloniti.

Na koju ćete stranu prevagnuti, sada zavisi samo od toga koliko partner bude imao razumijevanja ili koliko bude uspio da vas okrene ka sebi. Postoji velika šansa da potreba za sigurnošću bude jača od svega.

Slobodni, kod vas varnica ima na sve strane, ali mora se priznati da mnoge od njih samo nakratko planu i nestanu. Doduše, vama je još uvijek najpotrebnije da se opustite i zabavite, a ljubav će doći kada bude vrijeme.

Hrana. Vage će biti u totalno opuštenom fazonu i zaista neće moći (ili neće željeti) da iole vode računa o tome kada, koliko i šta jedu.

No, u danima između srijede i subote – naprasno ćete okrenuti drugi list i pokušati da napravite totalni zaokret po pitanju ishrane. Nadamo se da ćete istrajati u ovome.

Novac. Za finansije ne brinite – biće zarade. A vi pripomozite – ne trošite i na šta treba i na šta ne treba.

Zdravlje. Ova sedmica će vas izmoriti. Trudite se da se relaksirate što češće možete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info