Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Sa Marsom, koji od kraja prošle sedmice tranzitira kroz vaš znak, dobili ste svu potrebnu energiju, snagu i inicijativu. Sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u ovu radnu sedmicu i odmah početi da „čistite“ – prvo obaveze koje niste uspjeli da završite, a onda sve ostalo redom.

Sada možete da posvetite svoju punu pažnju postojećim poslovnim kontaktima, ali i da pokrenete nove priče i dogovore. Pred vama je vrlo aktivna i plodonosna sedmica.

Ljubav. Ukoliko se samo malo potrudite, ova sedmica može biti jako fina u vašim emotivnim relacijama. Vi imate dovoljno pozitivne energije i optimizma koji sada i te kako može pomoći da se prevaziđu problemi.

Isto tako, možete podstaknuti partnera da više vremena provodite zajedno ili okruženi zajedničkim prijateljima. Umjećete da prepoznate šta je drugoj strani potrebno, da podržite, pomognete, razumijete.

Slobodni, odlični dani da „raskinete“ sa svojom usamljenošću. Sve će se dešavati vrlo spontano, lako će se ostvarivati kontakt i pokretati interesantna priča. Neki baš lijepi i podsticajni dani su pred vama.

Hrana. Vi ćete u ovoj sedmici baš uživati. I sa nekim dragim osobama, ali i u dobrom zalogaju. Širite neku finu i pozitivnu atmosferu i nije ni čudo što će porodično okruženje biti baš po vašoj mjeri.

Doduše, vjerovatno ćete imati problem da se, nakon svega, “uglavite” u svoju garderobu, ali šta je tu je…

Novac. Mijenjate svoj način funkcionisanja, kada je novac u pitanju. I to će se pokazati kao dobro.

Zdravlje. Više opreza u saobraćaju. Moguće su manje povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info