Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. U ovoj sedmici ćete se napričati, nasastančiti, biti na sto strana odjednom. Bićete aktivni i u pokretu i to će vam jako prijati. Međutim, ima i onih koji će odlučiti da produže praznike i ove dane iskoristiti samo i isključivo za svoj odmor.

Ovi prvi neka očekuju vrlo dobre rezultate, pogotovo ako je njihovo polje interesovanja vezano za inostranstvo i druge prostore. Možete tokom ove sedmice napraviti par izuzetno dobrih dogovora. Ovi drugi – uživajte i na posao ne mislite. Mada će vas cimati, da znate…

Ljubav. Malo ste se rasteretili, malo ste živnuli i češće vam je osmijeh na licu. Zaista i jeste vrijeme za opuštanje i više uživanja.

Ni drago vam biće nije u lošem raspoloženju pa je sada pravi trenutak da više vremena posvetite jedno drugome, ali onog kvalitetnog i pravog. Promijenite svakodnevnicu – izlazite češće, otputujte negdje, pozovite prijatelje na druženje. Biće to sve kako treba.

Slobodni, još uvijek su oko vas samo neke „idi mi, dođi mi“ varijante. A i to nije loše da se malo zabavite i rasteretite. Ako putujete negdje, spremite se za dobar provod. Ili će vam se javiti neko ko ne živi blizu vas.

Hrana. Zaista ćete se teško uzdržavati od svojih najomiljenijih jela, a i zašto biste?

Još uvijek smo u prazničnom periodu, a vama je stvarno potrebno da se opustite i ne zamarate time da li nešto smijete ili ne smijete da pojedete.

Novac. Dobra finansijska situacija. Ukoliko baš i nije neka, potrudićete se da je poboljšate što prije.

Zdravlje. Malo ste se razmrdali i više ste u pokretu. To će vam baš odgovarati.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info