Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Mars je ušao u vaše polje karijere i samo vas čeka da završite sa prazničnim raspoloženjem pa da se svojski bacite na posao. Pripremili su saradnici i nadređeni more obaveza za vas, ali su pripremili i neke fine i podsticajne trenutke da vam uljepšaju dane koji dolaze.

Krećete od prvog radnog dana vrlo aktivno i umjećete da iskoristite svaku situaciju koja se otvori ispred vas. Imate pravu inicijativu, dovoljno snage i energije, volje za sve. Pred vama je lijep poslovni period – iskoristite ga.

Ljubav. Ukoliko vam nije dovoljna ona količina pažnje i vremena koju dobijate od voljene osobe, nemojte automatski počinjati da sumnjate ili da sebe opterećujete razmišljanjima.

Uživajte u zajedničkim trenucima, u sitnim znacima pažnje i radostima. Uživajte u druženju sa prijateljima, u izlascima, u podršci koja neosporno postoji. Ne kvarite sebi lijepe momente, nema potrebe za tim.

Slobodne Ribe, Mjesec će da se napuni i pomrači u vašem polju ljubavi. Otvoriće nova vrata, novu fazu koja vas očekuje, dovešće nove osobe u vaš život. Možda već sutra. A možda ćete morati i malo da sačekate…

Hrana. Vi ćete željeti da se opustite, ali će vam neki grč stajati u stomaku, u mislima. Šta god da je – pokušajte da ovo prevaziđete, okružite se onima koje volite i ne opterećujte sebe. Rasteretite se uz dobre ljude i dobre zalogaje.

Novac. Malo ste opušteniji po pitanju finansija.

Zdravlje. Stariji – kostobolja. Mlađi – mogućnost prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info