Rak: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Dobra radna sedmica. Teška, zahtjevna i naporna, ali ipak dobra, sa odličnim rezultatima. Takođe, sedmica u kojoj ćete krenuti da regulišete sve eventualne propuste ili nezavršene obaveze iz protekle godine.

Naročito ćete se baviti papirologijom, jer ćete otkriti da su neke stvari ostale nepotpune ili ćete se pak baviti arhiviranjem dokumentacije. Obim posla je dosta veliki pa pred kraj radne sedmice možete biti nervozni i ujedati za sitnicu. Nema razloga, stvari se daju srediti na lakši način.

Ljubav. Dani u kojima funkcionišete na prvi pogled super, a u stvari prikupljate i gomilate nervozu negdje duboko u sebi. U petak imamo pun Mjesec i pomračenje i to u vašem znaku – znate i sami da su to uvijek dani u kojima ste preosjetljivi, u kojima lako planete, u kojima doživljavate sve previše lično.

Iz tog razloga, pokušajte da imate više razumijevanja za partnera, pokušajte da se prilagodite okolnostima, pokušajte da budete otvoreniji i raspoloženiji.

Slobodni, interesantne osobe se pojavljuju preko prijatelja ili preko poslovnog segmenta. Za sada je sve na druženju, smijehu, zabavi…

Hrana. Egzaltirani Mjesec u znaku Bika, početkom ove sedmice, donosi Rakovima potrebu da pokažu svoje kulinarsko umijeće u punom sjaju.

Ništa vam neće biti teško za one koje volite. Vama lično je stomak dosta osjetljiv tokom ovih dana i ne bi trebalo da ga mučite preobilnom ishranom.

Novac. Dosta korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Osjetljivost, problemi sa spavanjem, stomakom, kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info