Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Ukoliko morate da radite, biće vam mnogo teško, jer vam se ne radi uopšte. No, to što vam se ne radi ne znači da nećete biti super na poslu. Samo će vas mnogo, mnogo smarati i saradnici i šefovi i svi redom. Ali ćete raditi najbolje što znate i umijete. I nema šta da se priča – biće rezultata.

Neće vam se baš dopasti neke vijesti ili informacije koje ćete dobiti pred kraj sedmice, ali šta da se radi? Imaćete, takođe, par vrlo plodonosnih dogovora i možda čak pokrenuti jednu saradnju koja je dosta obećavajuća.

Ljubav. Prvo ćete malo da se volite. Onda ćete malo da se svađate, a sigurno je da ćete oboje pronaći par baš onako finih razloga da se „istresete“ na voljenu osobu. Naravno, bilo bi mnogo bolje da, umjesto da se raspravljate, lijepo sjednete i porazgovarate o tome šta muči ili šta bode u mozak vas i drago vam biće.

Međutim, u svakom slučaju, poslije ćete da se volite opet da sve pršti. E da, pomračenje i pun Mjesec su u vašem polju doma i porodice – neka iznenađenja vam idu, a evo navijamo da budu dobra…

Slobodni – vi nemate s kim da se svađate, vi ćete samo da prštite. I da osvajate.

Hrana. U ovu sedmicu ulazimo kroz Mjesec u znaku Bika koji je egzaltiran, hedonistički nastrojen. Šta reći, osim – prijatno, Ovnovi.

Drugi dio sedmice iskoristite da se bavite svojim namučenim probavnim sistemom – znate ono – supice, čorbice, što lakša hrana…

Novac. Zaraditi hoćete, potrošiti hoćete. Samo gledajte da ovo drugo ne bude veće od prvog.

Zdravlje. Super vam je. Osim ako ste od onih Ovnova koje malo boli kičma, malo zglobovi, malo reuma i tako to…

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info