Lav: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Dok sve ostalo ide u fazonu „čas dobro, čas i baš ne“, jedino posla Lavovima ne manjka. Slijedi vam da, ukoliko to već niste do sada, završite sva papirološka pitanja, da riješite zaostatke, da se bavite nekim dosadnim i neinspirativnim obavezama.

Doduše, provući će se tu i neka zanimljiva dešavanja – biće razgovora sa osobama ili firmama koje su vama interesantne. A možda će se napraviti i neki dogovor. Takođe, doći ćete u blizinu ljudi koji su poslovno veoma jaki i sa kojima ćete ostvariti zanimljiv kontakt.

Ljubav. Praznici i dani nakon praznika jesu pravi trenutak da se više opustite i više uživate sa voljenom osobom u nekim lijepim momentima.

Evidentno je da niste u nekoj naročito podsticajnoj ljubavnoj fazi i zaista vam je oboma potrebno da malo izađete iz dnevne rutine i „obogatite“ i oživite vašu vezu. Ako ništa drugo, neka oko vas budu zajednički prijatelji, jer što veće društvo – to veselije.

Slobodni, neko će se jače aktivirati prema vama. Ova osoba vrlo otvoreno i neposredno pokazuje da je zainteresovana – šta bi vam falilo da se malo opustite, zabavite, dobro provedete?

Hrana. Lavovi će se boriti i izboriti sa iskušenjima u vidu slatkih i slanih zalogaja, koji vas mame da ih smažete.

No, zato ćete svojim ukućanima tokom ove sedmice non stop pripremati nešto za klopu. Kad već vi ne uživate u potpunosti, da bar uživaju oni koje volite.

Novac. Trudite se da maksimalno praktično i racionalno raspoložete sredstvima koje imate.

Zdravlje. Osjetljivost na prehlade, imunitet je u padu. Starijima problemi sa kičmom, kostima, zubima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info