Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. U proteklom periodu dosta ste razmišljali i o svojoj poslovnoj situaciji i o tome kako da pokrenete neke stavke koje vas interesuju. Sada imate konkretan plan, konkretan i pravi način koji ćete početi, od prvog radnog dana, da primjenjujete.

Organizujte sebe, organizujte dogovore, kontakte – pričajte i susrećite se sa onima za koje smatrate da bi vam poslovno mogli biti važni. Imate pravu usmjerenost, pravu priču i odličan način za djelovanje.

Ljubav. Pun Mjesec i pomračenje, koji se dešavaju u vašem polju partnerstava, svakako vas i voljenu osobu uvode u jednu drugačiju fazu, koja može biti i dobra i ne baš slatka.

Naravno, mnogo toga će zavisiti od postavki u vašim natalnim kartama, ali generalno gledano ovo je period u kojem je potrebno funkcionisati sa više razumijevanja, više podrške i nježnosti. Posvetite vrijeme onima koje volite i neće biti razloga za bilo kakva lošija dešavanja.

Slobodni, evidentno je da privlačite pažnju suprotnog pola. Još uvijek to možda nisu baš prave ili realne ili konkretne priče, ali samo malo strpljenja – i to će uskoro doći.

Hrana. Vi kad riješite da se opustite (iako se to baš i ne dešava često), onda se opustite za sve pare.

Malo praznici, malo pozitivna atmosfera i nasmijana lica oko vas – pa gdje ćete bolji momenat da se uživa u svemu pa i u dobrom zalogaju!

Novac. Oscilacije po pitanju finansija, ali vi dobro „plivate“.

Zdravlje. Stariji – manji problemi sa zglobovima, reuma. Mlađi – sklonost prehladama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info