Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Bili su vam baš potrebni ovi praznici da se dobro odmorite, da napunite baterije, da izanalizirate trenutne situacije u poslovnom segmentu, da osmislite neke kreativne momente i strategiju za dalje. Ulazite u radnu sedmicu sa dobrim elanom i jakom voljom i riješenošću da ostvarite ono što ste planirali.

Međutim, prvo će vas sačekati obaveze koje ste u prethodnom periodu propustili, ispravljanje grešaka. Vraćanje na staro sada nećete moći da izbjegnete. Tek nakon toga idete u nove pobjede.

Ljubav. Sedmica u kojoj se možete odlučiti na kraće putovanje sa osobom koju volite. I ako ne bude puta – zabave će biti.

Takođe, sedmica u kojoj možete češće ugostiti osobe koje volite. I provesti se lijepo u dobroj i opuštenoj atmosferi. Ništa ovdje nije loše – sve funkcioniše dobro, mirno, stabilno.

Slobodne Djevice, neke ozbiljne stvari se dešavaju na emotivnom planu. Ima tu novih osoba, a čini se da su se i neke stare ljubavi pojavile. Vi u svakom slučaju ne trebate da žurite i da se zatrčavate već da uživate u onome što se dešava i da dozvolite da prava osoba pronađe put do vašeg srca.

Hrana. Biće u ovoj sedmici i dobrog društva i one prave praznične atmosfere. Lijepo ćete se provoditi, još ljepše opustiti i uživati sa onima koje volite.

Naravno da je u svemu ovome i trpeza jedna bitna stavka – no, vama ne treba davati savjet da budete umjereni, vi ćete svakako funkcionisati na pravi način.

Novac. Neusaglašenost i disbalans u segmentu finansija.

Zdravlje. Problemi sa cirkulacijom, pritiskom ili reumatski bolovi starijim Djevicama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info