Blizanci: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Jeste, vi ste riješili da totalno odgovorno započnete postpraznični poslovni period. Doduše, htjeli ili ne htjeli da budete odgovorni – u svakom slučaju su vas potjerali na posao, jer posao ne može da čeka! Dakle, iz praznika direkt u vrevu, užurbanost. Iz opuštenosti u maksimalnu odgovornost.

Zahtjevni će vam biti ovi radni dani, ali umjećete i da se organizujete i da se prilagodite datim okolnostima. Na pritisak saradnika i poslovnih partnera umjećete da odgovorite na pravi način.

Ljubav. Nemojte samo da budete od onih parova koji će se pokačiti baš za praznike. Dobro, hajde – partner je malo impulsivan, ali suštinski ne misli ništa loše. A vi kao da ne shvatate šalu baš ovih dana i sve doživljavate lično i dramatično.

Sve to može da se sredi bez većih problema ako se potrudite da popričate jedno s drugim. Ako je novac razlog za nezadovoljstvo i rasprave, ne znamo šta drugo reći osim da “dogovor kuću gradi”.

Slobodni, Venera vas lijepo gleda, Mars vam preko puta namiguje. Gledajte i namigujte i vi – možda se i neka zanimljiva priča iz tolikog treptanja izrodi!

Hrana. Kad budete u razmišljanju da li da sebi po treći put napunite tanjir, sjetite se da je desetog pun Mjesec i pomračenje baš u vašem polju hrane.

Da će možda da vas muči stomak, da ćete možda imati probleme sa probavom – pa onda malo zakočite. Uživajte, ali naučite i da stanete kad treba.

Novac. Novca nikad dosta u ovoj sedmici. Biće lijepih priliva, ali nažalost – i troškova.

Zdravlje. Sem problema sa stomakom, ova sedmica može aktivirati i hronične, reumatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info