Bik: Sedmični horoskop za period od 06.01.2020. do 12.01.2020.

0

Posao. Kad nemate posla, dosadno vam je. Kad imate posla – onda kukate kako ne znate gdje ćete prije. U svakom slučaju, teško vam je sami sa sobom da se dogovorite. Sa ostalima možete, to nije problem. Nađete vi rješenje očas posla za bilo koju situaciju i za bilo koju osobu koja je preko puta vas.

Malo će, pred kraj radne sedmice, da vas nerviraju, ali umjećete da uzvratite istom mjerom pa ćete i vi drugima ići na živce. Tu će se negdje i posao i papirologija pojačati pa ćete morati da budete vrlo aktivni.

Ljubav. Partneru i vama će biti super, dokle god se ne uplićete u neke iole ozbiljnije teme. Te ozbiljne zaobilazite, naročito u drugom dijelu sedmice.

Pun Mjesec i pomračenje vam padaju baš u polje komunikacije pa možete reći i šta mislite i šta ne mislite. Koristite tu simboliku Venere u Vodoliji koja je sada aktuelna – samo „ha ha ha“, samo „hi hi hi“, sve je super, hajmo da uživamo i da se zezamo. Samo opušteno – i nema glava da vas boli.

Slobodni, ljubavnih preokreta i prevrata koliko vam duša ište. No, ako vam duša ište mir i stabilnost – obavijestite je da mora da čeka neku drugu priliku.

Hrana. U ovu sedmicu ulazite sa Mjesecom u svom znaku. Hedonizam na vrhuncu i u punom sjaju. A 10.01. je i pun Mjesec.

Govorimo ovo zato što ćete do kraja sedmice i vi biti „puni“ kao pun Mjesec. A isto tako i okrugli. Niste vi krivi – kriv je Mjesec.

Novac. Očas posla vi opustošite svoj novčanik. Nije to vama problem nikakav.

Zdravlje. Starijoj populaciji mogući problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info