Dnevni horoskop za 31.12.2019.

0

Ovan


Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine pa pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu. Potrebna je veća mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti. Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače mnogo više od nekih “svjetlucavih poklona” koji se lako poklanjaju. Očarajte svog partnera na pravi način.

Bik


Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Nema razloga za lažnu skromnost u bilo kom pogledu. Potrudite se da osvojite nečiju emotivnu pažnju na prikladan način i da zadovoljite očekivanja. Slobodno upotrijebite svoje zavodničke manire i šarm koji imate.

Blizanci


Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat, tako da i vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno. Nema potrebe da se rasplinjujete na različite strane i da se opterećujete nekim ambicioznim ciljevima. Budite promišljeniji u svakom pogledu i umjerenji u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima, posebno nečija emotivna pažnja.

Rak


Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas iznenada pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Važno je da ispunite svoja obećanja ili neka utvrđena pravila u poslovnoj saradnji. Emotivno zadovoljstvo je najljepši doživljaj koji vas prati, potrudite se da djelujete neodoljivo na osobu koja privlači vašu pažnju. Potvrdiće se da imate dovoljno sreće.

Lav


Ukoliko vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momanat za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procijenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate. Nema razloga da pretjerujete u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Umjesto nekih sitnih zamjerki, pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad, uz srdačni osmijeh, sve može da se promijeni.

Djevica


Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve probleme je lakše riješiti uz nečije prisustvo. Izrazite svoja osjećanja, budite dovoljno nježni i maštoviti u društvu voljene osobe, kao što se to i očekuje. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Prijaće vam nečije društvo.

Vaga


Nepotrebno ulijećete u nečiju zamku i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora vašem ukusu i uz osobu koja vam je draga.

Škorpija


Neko možda ugrožava vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namjere. Važno je da pravilno procijenite redoslijed poteza. U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lijepim stvarima koje život čine posebnim.

Strijelac


Vaše raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Završavate jedan važan posao koji vam ulijeva osjećaj samopouzdanja. Važno je da osjetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost. U susretu sa voljenom osobom, slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu, preuzmite stvari u svoje ruke.

Jarac


Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Izbjegavajte različite vidove ucjenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika. Smeta vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju, kako biste promijenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite.

Vodolija


Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspješnim ili uticajnim saradnicima. Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na “važne sitnice” koje na indirektan način otkrivaju nečije namjere.

Ribe


U dogovoru sa jednom osobom završavate posao koji djeluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje neki vid uticajne reklame ili dobitak. Postoji dobar povod da proslavite svoj uspjeh. Izgleda da neko sa strane u izvjesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namjera, nalazite se na korak do velike radosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info