Dnevni horoskop za 30.12.2019.

0

Ovan


Porodične stvari će danas biti na dnevnom redu. Moguće je da do sada niste primjećivali nečije nezadovoljstvo i želju za promjenom. Najverovatnije se radi o potrebi jednog člana za više samostalnog odlučivanja. Shvatite ga najozbiljnije, došlo je vrijeme da se porodične uloge redefinišu.

Bik


Ne bi bilo loše da jednu poslovnu ponudu, koju ste dobili ovih dana, pažljivo razmotrite. Mnogo toga vam je nejasno pa prije nego što donesete konačnu odluku pokušajte da stvar sagledate iz više uglova. Potražite savjet od osobe u koju imate povjerenja ili od stručnog lica. Kako god odlučili, ne zaboravite da bi ovo moglo da se ozbiljno odrazi na vašu finansijsku situaciju.

Blizanci


Nađite vremena da na papir stavite sve obaveze koje su pred vama. Bili ste pomalo neodgovorni u vezi važnih životnih stvari i sada se osjećate prilično izgubljeno. Ne očajavajte, nije sve tako crno. Potrebno je samo malo planiranja i da odredite prioritete. Nakon toga, krenite u akciju.

Rak


Uživate u vremenu provedenom sa ljudima, bili to poslovni saradnici ili vaši prijatelji. Zadovoljni ste međuljudskim odnosima i svjesni ste važnosti timskog duha i podrške. Obratite pažnju na zdravlje, pokušajte da nađete vremena za rutinsku kontrolu. Moguće je da je previše uzbuđenja iscrpilo vaše energetske rezerve.

Lav


Nemojte se iznenaditi ako danas otkrijete da posjedujete neki novi talenat. On najverovatnije povezuje nove tehnologije i pisanje, slikanje ili oboje. Komunikacija sa, vama bitnim ljudima, na zadovoljavajućem je nivou. Uživaćete u druženju sa prijateljima – zašto ne biste otišli na večeru?

Djevica


Uživaćete u razmjeni mišljenja sa vama dragim ljudima. Danas je komunikacija na zadovoljavajućem nivou i spremni ste da sagledate stvari iz tuđe perspektive. Otvoreni ste za nove ideje, a s obzirom na to da će ovakvo stanje potrajati nekoliko dana, pokušajte da spojite lijepo i korisno. Zainteresujte se za literaturu koja proširuje vaše životne vidike.

Vaga


Uspješno kombinujete racio i intuiciju. Grupne aktivnosti koje ovo zahtijevaju su za vas pravi pogodak. Okružite se ljudima koji su kreativni i slušaju svoje srce. Ne bi bilo loše da sa prijateljima provedete neko vrijeme baveći se nekim kreativnim stvarima – oni su voljni da saslušaju sve vaše prijedloge.

Škorpija


Grupne aktivnosti koje podrazumijevaju humanitarni rad su ono na šta ovog dana treba da stavite akcenat. Raspitajte se u vašem kraju da li postoji mjesto gdje je vaša pomoć dobrodošla. Bićete uspješni u ovome, a sa druge strane, i emotivno ispunjeni. Ne oklijevajte da uključite vaše prijatelje koji su sličnih interesovanja!

Strijelac


Pokušajte da više pažnje obratite na duhovne stvari. Dovoljno ste sebe davali poslu, vrijeme je da usporite za trenutak. Izdvojite neko vrijeme za sebe kako biste spoznali vaše prave želje i šta u stvari hoćete da postignete u životu. Ne ustručavajte se da potražite savjet člana porodice ili prijatelja.

Jarac


Ispunjeni ste na ljubavnom planu i to se odražava na sve sfere vašeg života. Imate utisak da su stvari konačno došle na svoje mjesto. Zadržite ovaj osjećaj što duže – on vam daje snagu da se nosite sa eventualnim poteškoćama. Potrudite se da danas odete u posjetu jednoj osobi s kojom već izvjesno vrijeme niste u kontaktu.

Vodolija


Neko zanimljiv bi danas mogao da pokuca na vaša vrata. Bio to pojedinac ili grupa ljudi, bićete odličan domaćin. Uživaćete u vremenu provedenom sa njima i razgovoru u vezi novih tehnologija ili dešavanja na muzičkoj sceni. Imate šansu da se dobro zabavite i naučite nešto novo – nemojte da je propustite!

Ribe


Okupljanje u vašem kraju bi danas moglo da vas iznenadi. U pitanju je stvar koja se tiče vaše zajednice ili komšiluka, a koja se nije dogodila već izvjesno vrijeme. Budite spremni na nova poznanstva i zanimljive ljude. Nije isključeno da osobe koje budete danas upoznali postanu vaši prijatelji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info