Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Ukoliko želite, posao će vam doći. Ukoliko pak niste u fazonu za rad, uspjećete elegantno da se izmaknete i da izbjegnete bilo kakvu obavezu. No, čini se da ćete, koliko god željeli da se opustite, rasteretite, ne radite ništa, ipak biti opterećeni time da bi “bilo dobro” da ipak uradite ponešto.

Na primjer, da riješite te neke zaostale obaveze za koje se pravite da ne primjećujete, a u stvari vam vise nad glavom. Bilo bi dobro da to privedete kraju – da rasterećenije uđete u novu godinu.

Ljubav. Vama je baš fino kada ste sami ili kada ste u društvu svojih prijatelja… Voljena osoba vam u ovom periodu nekako predstavlja opterećenje. Ne postoji nikakav problem između vas dvoje, sve funkcioniše dobro – nema iskakanja iz nekih redovnih situacija, ali vi ipak osjećate da vas odnos kao odnos guši i jednim dijelom opterećuje.

Ništa to nije strašno, da se razumijemo – svi prije ili kasnije dođemo u tako neke čudne faze. Bitno je da ne povlačite nikakve ishitrene poteze već da sačekate šta će vrijeme reći na sve ovo.

Slobodne Vodolije – još uvijek onog pravog nema na vidiku. Samo šega, šala i zabava.

Hrana. Vodolije su se žestoko “razjele” i tu nema šta posebno da se priča. Dok jedete treće parče kolača, negdje u dubini duše sebe korite zato što ne umijete da se zaustavite.

Izgleda da ćete ozbiljno morati na neku rekreaciju, ali samo da prvo prođu praznici – svi redom…

Novac. Novca ima i biće ga, koliko god se vi junački trudili da ga spiskate.

Zdravlje. Malo problema sa stomakom, malo problema sa pritiskom, cirkulacijom, hormonima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info