Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Oni koji se bave privatnim poslom, radiće i neće ni primijetiti da je nova godina tu. Vama se otvaraju vrlo ozbiljne poslovne prilike i nemate namjeru da ih propustite, zabave radi. Uostalom, dovoljna vam je zabava to što zarađujete onda kada svi ljenčare i planduju.

Oni koji rade za drugog – vi ste u pretprazničnoj atmosferi još od prošle sdmice. Sve što ste imali od iole bitnih obaveza ste završili i ne pada vam na pamet da više razmišljate o poslu. Vi sada mislite samo na to kako da se provedete.

Ljubav. Bitno je da je vama dobro i da uživate u ovim danima, da ste opušteni i rasterećeni. To što će partner biti i dalje zakočen i preopterećen – ma trenutno ne možete da razmišljate o tome.

Uostalom, tamo od trećeg januara i vaše voljeno biće će progledati i konačno vam se pridružiti u nekoj opuštenijoj, vedrijoj i finijoj amosferi. Bolje ćete se razumjeti i više uživati zajedno.

Slobodne Vage – kako zračite, tako privlačite. A vi sada baš onako fino isijavate i šarmirate sve oko sebe. Pa kako da vas udvarači ne primijete i ne pokušaju da osvoje? Uživajte kad možete – flertujte, zabavite se.

Hrana. Vage su riješile da se opuste u potpunosti, da i zdrav život i dijete i ono što moraju i ono što ne smiju ostave po strani i da lijepo sjednu i uživaju za sve pare. A da vam se uživanja otvaraju – to stoji i to svake vrste.

Novac. Novac će doći onima koji budu radili. Dobro, doći će i onima koji ne rade – na konto zaostalih isplata.

Zdravlje. Moguće su prehlade. Kod starijih – hormoni, vene, pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info