Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Vi ste se prilično umorili u prethodnom periodu, ali po svemu sudeći ćete i ove, praznične sedmice, morati da budete aktivni. Čak iako se budete sklanjali, posao će vas juriti i zazivati. Pogotovo ako se bavite privatnim poslom i radite sa klijentima.

S jedne strane – to je dobro, jer posla će biti, a sa njim biće i zarade. S druge strane pak – zaista vam je potrebno da se malo odmorite i iskulirate. Ukoliko ne možete ranije, makar za vikend uzmite malo prostora samo za sebe, odmorite se, otputujte negdje.

Ljubav. I partner i vi ćete u ovoj sedmici biti korektni jedno prema drugom. Biće tu nekih sitnica koje vam bodu mozak, ali ćete se truditi da iskulirate i da funkcionišete sa više razumijevanja.

Sada oboje osjećate potrebu za mirom, za međusobnom podrškom pa će ova sedmica iznjedriti i neke fine zajedničke trenutke.

Slobodni, suprotni pol vas juri, a od trećeg januara i ulaska Marsa  u vaš znak, i vi ćete postati vrlo aktivni i pojurićete i vi njih.

Ova međusobna jurnjava obećava mnogo dobre zabave i lijepih momenata, a ukoliko se sve kockice poklope  – možda „padne“ i neka fina, prava ljubavna priča.

Hrana. Sav vaš obzir i istrajnost, kada su promjene u načinu ishrane u pitanju, raspršiće se kao mjehur od sapunice pred novogodišnjom trpezom.

Hajde dobro, ovaj put vam se može progledati kroz prste – ali što prije se vratite na umjerenost!

Novac. Biće novca. Taman dovoljno i taman onoliko koliko vam treba da biste bili mirni.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem. Manjak odmora i opuštenosti, stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info