Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Vi ste toliko ozbiljno shvatili svoje obaveze da ne bi začudilo ako biste i u novogodišnjoj noći, makar s vremena na vrijeme, provjeravali elektronsku poštu ili kontaktirali saradnike i klijente.

U redu, jasno nam je da ste se zaletjeli i to vrlo ozbiljno, kada je posao u pitanju, ali možete da se opustite, slobodno. Neće vam pobjeći poslovne prilike, jer ovo vam je tek početak.

Pošto ćete ovim tempom raditi cijele sljedeće godine, sada makar uzmite dan, dva, tri – potrebno vam je da se opustite i resetujete.

Ljubav. Mnogo vas nervira vaše voljeno biće. Tjera vas da se pomjerite s mjesta, a vi to nećete. Tjera vas da se opustite, a vi to ne možete. Tjera vas na priču onda kada se vama ne priča. Drage Škorpije, baš ste se namrgodile.

Jasno nam je da teret cijelog svijeta nosite na svojim plećima, ali stvarno biste mogli malo da iskulirate i opustite se. Dobro, to je moguće tamo negdje od trećeg januara, kada vaš vladar prelazi u znak Strelca, pa će svanuti i vama i onima koji su oko vas.

Slobodne Škorpije – za muvanje jeste vrijeme. Za ljubav nije. Prema tome, uživajte u tome što vas salijeću, ali se ne zalijećite. Nije još trenutak.

Hrana. Ukoliko budete ispoštovali svoj plan, a on je: za praznike ne radi ništa, samo klopaj sve ono što najviše voliš – više je nego izvjesno da ćete imati stomačnih problema.

Prejaka hrana vam neće prijati, a vrlo lako možete i pokvariti stomak.

Novac. Za vas nema zime po pitanju priliva.

Zdravlje. Bilo bi divno da odete na neku masažu, spa tretman – to bi vam baš prijalo i opustilo vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info